Om TumboVVS

TumboVVS - Det lilla företaget med det stora hjärtat som drivs av mig, Josefina Stensson.

TumboVVS startades med tanken att utveckla internethandeln ett steg längre. Med ett stort kontaktnät inom både installation och i grossistled för VVS-sektorn, var inte steget långt att starta en internetbutik. För idag finns det alldeles för många anonyma butiker som  bara säljer varor utan att bry sig om hur din installation blir. Dessutom är alldeles för många butiker dåliga på att berätta vad dom säljer och ännu viktigare vem tillverkaren är. Och det är ju detta problemet jag vill belysa och ge dig en lösning på!

Tumbovvs har som affärsidé är att utveckla rörmokeriet för vanliga personer som vill installera VVS hemma. Tumbovvs vill ge dig dessa förutsättningar, men samtidigt  betala mindre än konkurenterna för samma produkter. Inom kort kommer vi att lansera en egen kanal på youtube, där vi kommer att  visa hur man installerar dom olika produkter som saulförs hos oss på ett  tydligt och korrekt sätt, enligt gällande regler & normer. Allt för att  du som kund ska kunna utföra din installation korrekt på första försöket!

Om du handlar av oss på TumboVVS.se så är du garanterad att du alltid blir upplyst om vilket RSK-nummer varan har (det står både i butiken och på fakturan) och det finns alltid korrekta monteringsanvisningar att ladda ner hos oss för dom produkterna som kräver det. Så du som kund får möjlighet att göra en godkänd installation på första försöket.  

Hos oss på TumboVVS gör vi allt för att undvika dyra fasta kostnader för att du som slutkund ska få så billiga produkter som det bara går. Kvalitetsprodukter från kända svenska märken, som används av yrkesutövande VVS-montörer dagligen, det saluför vi till billigast möjliga kostnad till dig som kund. Det märker du om du börjar jämföra oss med andra internetbutiker! TumboVVS har inga fasta lagerkostnader eftersom vi driver företaget hemmifrån med grossisternas lagerhållning som lager mot dig som slutkund. Allt detta gör vi av en enda anledning: Ditt pris för kvalitetsprodukter ska alltid vara så lågt som möjligt!

www.tumbovvs.se drivs som en enskild firma. Vi är momsregistrerade och innehar F-skattsedel.

Organisations nr: 8101181900
Bankgiro: 558-8553
Swish: 123 676 99 39